Gość Kubixon Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Denon DRM-540 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 25Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 74dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.055% Input: 80mV (line) Output: 0.775V (line) Dimensions: 434 x 135 x 270mm Weight: 3.8kg Ja swojego Denon-a DRM-540 kupiłem z powodu nagłego wzbogacenia się o jakieś 50 kaset na ogłoszeniu nie wyglądał jakoś fantastycznie ale też nie był w stanie tragicznym więc zalicytowałem i wygrałem sam magnetofon dobrze odtwarza i przewija oraz nagrywa ale co się rozpisywać w sumie deck jak deck i nic więcej też jednak lubię go za jego ładny wygląd i dobre brzmienie i pewnie zapamiętam go na długo bo mój pierwszy magnetofon. Poniżej zamieszczam zdjęcia mojego egzemplarza :
Admin sherlock Opublikowano 7 Marca 2020 Admin Opublikowano 7 Marca 2020 Denony "w sreberku" prezentują się nadzwyczaj ładnie. W ich przypadku czy to niski czy wysoki model to rezygnacja z czerni przydaje im blasku.
Gość Kubixon Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Dla mnie jedna rzecz jest najdziwniejsza że mam oryginalną plombę gwarancyjną na obudowie
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.