flyingcircus Opublikowano 26 Marca 2020 Opublikowano 26 Marca 2020 Sony TC-K88B Stereo Cassette Deck (1980-84) Specifications Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, FeCr, CrO2, Metal Noise Reduction: B Frequency Response: 20Hz to 19kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 65dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.03% Total Harmonic Distortion: 0.9% Input: 77.5mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.435V (line) Dimensions: 430 x 80 x 385mm Weight: 10kg O tym sprzęcie marzyłem bardzo długi czas. Teraz mi się trafił w mojej ulubionej wersji czyli B. Kupiony za niewielkie pieniądze, niestety do naprawy (nie odtwarza) i będę musiał go oddać do serwisu. Czy ktoś mógłby polecić mi sprawdzonego - rekomendowanego serwisanta? Mam tutaj jednego na miejscu, ale nie jestem z niego w 100% zadowolony. 1
Wyróżniony komentarz flyingcircus Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Wyróżniony komentarz Opublikowano 8 Kwietnia 2020 1
Admin sherlock Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Admin Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Robiłeś mu już jakieś SPA? Oglądałem zdjęcia w sieci i widać na nich upakowanie okrutne. Ale nie ma co dziwić się bo to w końcu taki "naleśnik".
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez flyingcircus,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.