Technics Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Opublikowano 29 Marca 2020 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Niedawno zostałem posiadaczem nietypowego amplitunera. Ktos chciał go spisać na straty. Był brudny,powyklejany naklejkami . Zafundowałem mu spa,po kilku godzinach czyszczenia, odnowienia skrzynki wyłonił się nawet ładny sprzecik. Pytanie o model. Czy jest to jakiś szczególny model lub firmą aby zachować w kolekcji??? Jest sprawny ,powiedzmy że prawie, Wszystko działa ale dźwięk jest taki bez niskich tonów,taki dziwny. Przypuszczam że nie powinno tak być i na pewno coś mu dolega,mogę go oddać do naprawy tylko czy jest tego wart??? Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
Admin sherlock Opublikowano 29 Marca 2020 Admin Opublikowano 29 Marca 2020 34 minuty temu, Technics napisał: Czy jest to jakiś szczególny model lub firma aby zachować w kolekcji??? Odpowiedź brzmi: TAK! Firmy NAD nie trzeba nikomu przedstawiać. Sądzę, że sprawnych i niesprawnych egzemplarzy tego ampli nie ma zbyt wiele. Dobrać do niego jakiegoś starszego decka tej firmy plus kolumny z epoki i będzie fajnie wyglądać i fajnie grać.
Technics Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Opublikowano 29 Marca 2020 Oddam go do zaprzyjaźnionych elektroników może znajda przyczyny czemu nie ma prawie wogóle niskich tonów.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez chorazy3,
prospekt reklamowy
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez chorazy3,
schemat ideowy
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.