nano Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Yamaha K-850 moj ulubieniec zaczne od wad : meczylem sie nad mechanizmem z 3 tygodnie same zriozumienie dzialania sprezyn trwalo godzinami tak wiec przestrzegam , ze tego diabelstwa nie da sie tak sobie naprawic trza miec niesamowicie zaparcie i cierpliwosc no ja mialem ale ostrzegam was ale dla upartego nic trudnego zalety: to wszystko co sie dzieje w mojej glowie jak zalacze play pasci mi wsio dlatego nie bede nic opisywac
Admin sherlock Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Admin Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Yamaha K-850 moj ulubieniec Jak na 'ulubieńca' powinieneś mieć ich kilka
nano Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2017 he he he he Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.