Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PioSpec Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Kwietnia 2020 W poprzednim teście Eumig 1000 nie do końca pasował brzmieniem do ekipy z 1985r, więc postanowiłem zrobić kolejny test. Tym razem 4 magnetofony z 1979 roku !!! Wyobraźcie sobie 4 zespoły inżynierów ścigające się w 1978r o to kto stworzy najlepszy model do katalogu 1979r Oto owoce: 1. Nakamichi 1000ZXL 2. Technics M-95 3. Pioneer CT-F1250 4. Eumig FL1000 Przepiękne wyświetlacze: Jakiś silnik forum niestety strasznie przyciemnia zdjęcia i lekko zmienia barwę Zaczynam testy 1 6
mawex9 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Można dostać porażenia nerwów wzrokowych. (Super fotki - wspaniałe maszyny). 1
sk-victor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Czy na tym forum jest jakiś administrator w ogóle? Tego delikwenta Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto należy usunąć w trybie natychmiastowym. Zrujnował mi cały wieczór i podejrzewam, że nie tylko mnie. Tak dalej być nie może! 1 2
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.