flyingcircus Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 SONY TC-C5 Cassette deck (1992) Dane techniczne : wg http://audio-heritage.jp Heads Erase: 1 Recording: 1 Motor DC servomotor: 1 DC motor: 4 S/N ratio 57 dB (EIAJ, Dolby off, prescribed recording level, ES · IV cassette) 74 dB (Dolby NR C, maximum recording level, ES · IV cassette) Frequency characteristic 25 Hz to 19 kHz ± 3 dB (EIAJ, ES · IV cassette) Frequency range 15 Hz to 20 kHz (EIAJ, ES · IV cassette) Wow · Flutter (EIAJ) ± 0.09% Wpeak 0.05% WRMS Distortion ratio 1.8% (third harmonic distortion rate, 250 nWb / m, 315 Hz, ES · IV cassette) Power consumption 18 W External dimensions Width 430 × height 135 × depth 350 mm Weight 6.9 kg Included Wireless remote control RM-J801
flyingcircus Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jeden z magnetofonow po ktorym powiedzialem glosne WOW! Musial sie znalezc w mojej kolekcji... Potem to juz... delikatne rozczarowanie, dzwiek przecietny, zadnej regulacji EQ, Bias. Zaladuje sobie 5 kaset C90 i mamy 7,5 godziny muzyki bez przerzucania kaset. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
nano Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 mam podobna zabawke pioneera na 6 sztuk sluzy mi do przwijania kaset tylko :-) pokaze kiedys dziala na innej zasadzie nie jak tu karuzelowo ech musze pokazac cierpliwosci
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.