rembol1992 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Technics RS-BX626 Specyfikacja : Type: 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x combination record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Headroom Extension: HX Pro Frequency Response: 30Hz to 19kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 74dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.05% Input: 600mV (line) Output: 0.4V (line) Dimensions: 430 x 125 x 300mm Weight: 4.3kg Technics RS-BX626 brat bliźniak modelu RS-BX606 z tą różnicą że 626 posiada sterowanie pilotem . Mój egzemplarz zakupiłem po dziwnej śmierci mojego 606 w którym padł główny kontroler i to 10 minut po wymianie głowicy na nową .... Mojego 626 posiadam już 3 rok , jak nie czwarty . Zakupiłem go na aukcji od elektro-złomu prawdopodobnie ...... za jakieś 35 PLN . Dotarł do mnie szybko i o dziwo był w świetnym stanie jak na tę cenę , jedynie co nie podobała mi się głowica , którą od razu wymieniłem na tę która pograła 10 minut w moim 606 który robi za dawcę części obecnie . Po 3-4 latach ciągłego użytku (obecnie na zmianę z RS-BX707 i MDS440) jestem z niego zadowolony bo jak na razie nie zawiódł ani razu (no może raz gdy rolka dociskowa odmówiła posługi ale to normalne ) . W każdym bądź razie jeśli ktoś szuka decka który nie jest skomplikowany , gra dość dobrze , nagrywa również fajnie ( nie zauważyłem w moim egzemplarzu żadnych problemów ze stosowaniem dolby B i C , żadnych tętnień , cięcia i tak dalej ) to mogę polecić jak najbardziej . Dodaję jeszcze zdjęcia mojego egzemplarza. . . 1
Admin sherlock Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Admin Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zastanowiło mnie zdjęcie decka bez klapy na kieszeni. Przyznaj się. Klapa zdjęta do kręcenia głowicą?
rembol1992 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 User manuala dodaję od 606 ponieważ nie posiadam innego
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.