sk-victor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) TEAC A-20 Kupił mi się taki oto Teac. Jeszcze do mnie nie dotarł. Rok 1968r. Nikt biedaka nie chciał kupić a to przecież chyba jeden z pierwszych stereofonicznych kaseciaków. Nie dotarłem na szybko do konkretnej informacji, kto i kiedy wyprodukował pierwszy magnetofon CC stereo. Specifications Type: single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 4-pole hysteresis Tape Type: type I Frequency Response: 60Hz to 10kHz (type I tape) Signal to Noise Ratio: 45dB Wow and Flutter: 0.2% Input: 100mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.78V (line) Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez sk-victor
Admin sherlock Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Admin Opublikowano 29 Kwietnia 2020 2 minuty temu, sk-victor napisał: Nikt biedaka nie chciał kupić Też parę razy zlitowałem sie nad takimi "leżakami" ale później było sporo problemów. Brak dokumentacji albo szczatkowe jakies dane (schematy). Z częściami zamiennymi to juz totalna porażka.
sk-victor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Znalazłem pierwsze był Philips / Norelco 2500. Też 1968r.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.