audiotone Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 W temacie tym będziemy się rozpisywać i pokazywać zdjęcia kaset TDK i wszystkiego co związane jest z ta marką. Kasety nowe, używane i wszystko związane z kasetami TDK. Zapraszam do dyskusji To ja zacznę na początek: TDK SF z 1986 roku na rynek Europejski . Kaseta dobra, podstawowy chrom TDK, nie wymagająca od magnetofonu. Taśma o liniowej charakterystyce . 1
audiotone Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2017 Jako że dziś dostałem ładny prezent od mojej ładniejszej połowy to odrazu go zaprezentuje : TDK wypuściło kasety okolicznościowe na olimpiadę w Moskwie w 1980 roku, poniżej prezentuje takowy zestaw kaset w ładnym papierowym opakowaniu i ładne czarne pudełeczko. Wsrodku jest TDK AD i SA z 1979 roku. Obydwie kasety mają wygrawerowany znak olimpijski z lewej strony opakowania kasety. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Admin sherlock Opublikowano 21 Czerwca 2017 Admin Opublikowano 21 Czerwca 2017 Jak ja Tobie zazdroszczę takiej fajnej "drugiej połowy" BTW. Dyskusję o skanowaniu przeniosłem tu: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.