sk-victor Postat August 13, 2020 Postat August 13, 2020 2 godziny temu, staszek66 napisał: na kasecie nagranej fabrycznnie w zaiksie No w Zaiksie to raczej kaset nie nagrywali. W Zaiksie to tylko haracz pobierali/ją od tych co to korzyści czerpali/ją 2
ke_raj Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Słuchający nazywają to haraczem, artyści mają raczej inne zdanie na ten temat. Aczkolwiek ZAiKS i inne stowarzyszenia i organizacje pobierające tzw. tantiemy, finansowo najlepiej na tym wychodzą... http://ozz.zpav.pl/licencjeioplaty/komuplacimytantiemy.php 1
staszek66 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 (editat) Trochę mnie poniosło z tym zaiksem widać, że to licencja dla firmy ToCo international. No nie znałem jej, ale kasetę nagrali super. Nosnik jasno brązowy wiec na 100% Fe , brak info jakie dolby użyli, ale na dolby C jest naprawdę cicho między nagraniami. Po prostu nigdy sie nie spotkałem jak dotąd z tak dobrze nagraną kasetą "fabryczną". Editat August 15, 2020 de staszek66
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum