chorazy3 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Aż dziwne, że nie ma jeszcze na forum tych słuchawek. Klasyka produkowana niezmiennie od 1984 roku. Charakteryzują się głębokim basem. Specyfikacja: Pasmo przenoszenia: 15 - 25000 Hz Impedancja: 60 ohm Czułość/skuteczność: 101 dB SPL/1 mW Mój egzemplarz przeszedł recabling (przewody Canare Starquad l-4e5c, wtyk Neutrik NYS231BG, oplot Nylon Soft). Fabryczny wtyk 4-pin (mikrofon) kłócił się z niektórymi moimi odtwarzaczami. 1 3
Admin sherlock Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Admin Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Jakie zmiany w dźwięku nastąpiły po wymianie przewodów? Swoją drogą jak widzę taki mocny przewód to obawiam się o swoją szyję
chorazy3 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Jakość i trwałość oryginalnego kabelka jest dość słaba. Zmiana dźwięku? Subiektywnie jak posłuchałem pierwszy raz po zmianie kabla było lepiej niż przed. Ale nie wiem jak opisać. Pewnie trzeba by mieć drugie takie z niezmienionym kablem do porównania.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.