Buullo Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 SONY TPS-L2 Portable Stereo Cassette Player (1979-81) Specyfikacja: (użyłem formy której używa użytkownik "flyingcircus" mam nadzieję, że nie będzie miał za złe) Więc po długim czasie poszukiwań stałem się posiadaczem ów modelu (głównie poszukiwałem go ze względu na wspaniały wygląd, metalową konstrukcję) Udało mi się go dorwać z etui co jest ogromnym plusem ale jak zawsze coś za coś. Brakuje przycisków przewijania. (Które niedługo dorobię, prawdopodobnie z drewna i pomaluje) Udało mi się na ten moment uruchomić silniczek. Wymagał rozruszania i nasmarowania ale chodzi jak nowy. Z reszty pozostała wymiana pasków na które niestety czekam od tygodnia. Mam nadzieję, że po ich wymianie usłyszę muzykę ze słuchawek. No i na końcu pytanie bo niestety nowy jestem w tym temacie. Po wymianie pasków powinienem dokonać jakiś regulacji itp? 3 2
ke_raj Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 57 minut temu, Buullo napisał: (użyłem formy której używa użytkownik "flyingcircus" mam nadzieję, że nie będzie miał za złe) O którą formę chodzi? Podstawowe wskazówki w kwestii dotyczącej zakładania nowych tematów znajdują się Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto . Aptekarzami nie jesteśmy, więc nikt nie będzie się czepiał szczegółów. Ale ogólne zasady warto znać.
Buullo Opublikowano 23 Września 2020 Autor Opublikowano 23 Września 2020 Ah, dzięki. Pominęło mi się. Po prostu wzorowałem się na innych tematach.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.