Slawek Aiwa Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Czesc. Jako posiadacz od niedawna wzmacniacza Sony TA-FE900R postaram się napisać parę słów. Jest to wzmacniacz zbudowany na tzw. MOS-fetach. Dane fabryczne: Specifications Power output: 70 watts per channel into 8Ω (stereo) Frequency response: 7Hz to 100kHz Total harmonic distortion: 0.008% Damping factor: 100 Signal to noise ratio: 94dB (MM), 105dB (line) Output: 150mV (line) Speaker load impedance: 4Ω to 16Ω Dimensions: 430 x 135 x 365mm Weight: 7kg Accessories: remote control Year: 1996 Teraz moje wrażenia. Jest to mój pierwszy wzmacniacz tak zbudowany, wcześniej to były hybrydy. Czy są gorsze? Tu są podzielone zdania, zależy co grają i z czym grają. Moje spostrzeżenia to, że jest bardziej szczegółowy, ma szerszą scenę, mniej się gubi w rejestrach nazwijmy "dolnych" . Nie można się przyczepić do melodyjności, jest po serwisie, stan "nówka". Myślę, że posłuży i nacieszy ucho. Czy godny polecenia? Tak.... 2
Admin sherlock Opublikowano 19 Października 2020 Admin Opublikowano 19 Października 2020 Rozbawił mnie ten napis na froncie : "torus toroidal transformer". Tak jakby były toroidy w innym kształcie niż torusa
Slawek Aiwa Opublikowano 19 Października 2020 Autor Opublikowano 19 Października 2020 Marketing - inne firmy też stosowały, stosują różne sztuczki jak kupić klienta
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.