PioSpec Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Mój Pioneer 1250 otrzymał dziś, na 40ste urodziny, dekoder Dolby C Obaj pacienci czują się dobrze, po upgradzie, grają wyśmienicie. Wreszcie Pioneer gra moje kasety tak jak reszta sprzętu Wybrałem Sony aby pasował kolorystycznie :), a był to całkiem dobry dekoder produkowany w latach 81-84. Nie pasuje do końca szerokością, ponieważ sam Pioneer jest najwęższy chyba ze wszystkich moich decków, ale co tam. Kalibracja dziecinnie prosta, dzięki oryginalnej taśmie testowej i instrukcji. 4
ke_raj Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto - dobre zestawienie, ale co do działu, w jakim zamieściłeś temat, to warto podyskutować. Nazwa tematu może wprowadzać w błąd. Proponuję nowe wątki na temat tych urządzeń w odpowiednich działach, a ten wątek na razie wrzucę do "kafejki".
PioSpec Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 Nie znalazłem działu z dekoderami więc wrzuciłem tu. Z drugiej strony co za różnica czy tu czy tu
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.