walkerfreeman Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zastanawiam się nad kupnem myjki ultradźwiękowej. Czy ktoś z forumowiczów taką myjkę posiada i mógłbym podzielić się swoim doświadczeniem w użytkowaniu? Nie mam kompletnie doświadczenia. Nie wiem jak często wymienia się płyn, jaki płyn ? czy "izopro" czy inny? Może kupić 2 mniejsze myjki i w każdej inny płyn lub jedną dużą? Generalnie będzie mi służyła do mycia części mechanizmów z decków. Ewentualnie alu pokręteł itp. Czy myjka może zmatować chromowaną powierzchnię? Na te pytania chciałbym znać odpowiedzi. dla przykładu wrzucam fotkę 1
ke_raj Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 Ciekawy temat. Nieznany mi, ale może to będzie pomocne: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
walkerfreeman Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) Czyli już wiem, że nie wolno stosować łatwopalnych środków jakim jest np. alkohol izopropylowy. Edytowane 9 Listopada 2020 przez walkerfreeman
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.