Admin sherlock Opublikowano 21 Grudnia 2020 Admin Opublikowano 21 Grudnia 2020 Przed nami kolejna edycja konkursu na Magnetofon Roku. Mam nadzieję, że będzie to impreza cykliczna, która na trwale wpisze się w tradycje naszego forum. Pierwszym etapem będzie zgłoszenie w tym temacie modelu magnetofonu, który w roku 2020 wywarł na Was największe wrażenie. Oczywiście pozytywne. Wskażcie jaki model był największą niespodzianką w mijającym roku. Mógł Was zaskoczyć niebanalnym wyglądem, urzekającym brzmieniem czy też intrygującą budową. Proszę również o kilka słów uzasadnienia dlaczego to właśnie ten model Waszym zdaniem zasługuje na tytuł Magnetofonu Roku 2020. Kolejnym etapem będzie stworzenie ankiety z listą modeli i będziemy głosować. Każdy otrzyma jeden głos do dyspozycji.
staszek66 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Fajny i dobry pomysł. Do kiedy mozna zgłaszac kandydatury ?
Admin sherlock Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Admin Opublikowano 21 Grudnia 2020 Myślę, że w sobotę o 24.00 zamkniemy wątek, zaś od niedzieli 0,00 będziemy głosować. Ustawiłem automatyczne zamknięcie wątku na podaną datę i czas
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.