staszek66 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Opublikowano 31 Grudnia 2020 NIe moglem się oprzeć temu deckowi w nieskazitelnym stanie wizualnym. Pomimo, że paski "roztopione" to postanowiłem go zreanimować. Dawał oznaki życia, silniki kręcą, głowice w dobrym stanie, wyświetlacz działa. Myślę, że po wymianie pasków będzie żył. Nie jest to topowy deck, ale wyglada ciekawie. Większość front panela szklana, konstrukcja dość prosta. Wymiana pasków powinna zająć 5 minut. O ile je dobiorę, bo nei chce mi sie kupować oryginałów za 4 krotność ceny jaką dałem za decka . 1 2
staszek66 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2020 Dodatkowe fotki, także te soute Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 2 1
Admin sherlock Opublikowano 31 Grudnia 2020 Admin Opublikowano 31 Grudnia 2020 11 minut temu, staszek66 napisał: nie chce mi sie kupować oryginałów za 4 krotność ceny jaką dałem za decka A w internetach piszą, że decki zdrożały. I ponoć to nasza wina
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.