nano Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 NAD 6100 monitor Dane techniczne : Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 35Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 70dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.05% Total Harmonic Distortion: 1.2% Input: 40mV (line) Output: 0.5V (line) Dimensions: 435 x 271 x 122mm Weight: 4.5kg Accessories: remote control Year: 1988 Zalozmy, ze mialem szczescie i zdobylem kilka,nie wiecej niz kilka nad'ow 6100.Stan niektorych byl b. dobry TEN DECK MA GENIALNA GLOWICE CANONA !! dla mnie to najlepsza 2 Head glowica jesli chodzi o akustyke szkoda ze taka miekka
nano Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2017 cd udalo mi sie apre pilotow zalatwic tak wiec piekna sprawa kiedys opisze mechanizm Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
artekk Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Moim skromnym zdaniem NAD 6100 to jeden z najlepiej brzmiących 2-głowicowych decków jakie dane mi było mieć w swoich łapkach. Szczególnie imponująca jest w tym magnetofonie jakość nagrywania. W tym względzie przewyższa wiele magnetofonów 3-głowicowych.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez chorazy3,
user manual / instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez P3ndz3l3k,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.