Mandragor Opublikowano 12 Lutego 2021 Opublikowano 12 Lutego 2021 Specyfikacja: Power output: 30 watts per channel into 8Ω (stereo) Frequency response: 20Hz to 20kHz Total harmonic distortion: 0.1% Damping factor: 60 Input sensitivity: 2.5mV (MM), 150mV (line) Signal to noise ratio: 76dB (MM), 90dB (line) Channel separation: 50dB (line) Output: 150mV (line) Speaker load impedance: 4Ω to 16Ω Dimensions: 430 x 125 x 310mm Weight: 6kg Year: 1995 Kupiłem ten wzmacniacz dla kolegi. Kompletuje wieżę dla syna jest zapalonym fanem marki Technics i chce wciągnąć w to swoją pociechę. Cena atrakcyjna trafiony na OLX za 120 zł. Sprzedający pisał że wszystko sprawne. Na pewno nikt w nim nie grzebał tyle kurzu pierwszy raz widziałem na własne oczy we wzmacniaczu. Do wymiany mikro-styki bo działa jak chce wciśniesz POWER załącza kolumny albo przełącza źródło itp. Zobaczymy co z tego będzie na razie od rana udało mi się doprowadzić środek do normalnego stanu. 1
Admin Wyróżniony komentarz sherlock Opublikowano 12 Lutego 2021 Admin Wyróżniony komentarz Opublikowano 12 Lutego 2021
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.