Replis Opublikowano 12 Lutego 2021 Opublikowano 12 Lutego 2021 Jako iż ostatnio zakupiłem ten model i go doprowadziłem do ładu, a na forum go nie ma a więc zapraszam do nowego tematu.... Bardzo ładnie "namalowany" magnetofon, gra też przyzwoicie. Według mnie jest to jeden z najładniejszych magnetofonów w mojej kolekcji. Trochę danych technicznych: Type: double compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x playback, 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 2 x DC servo Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, DBX Headroom Extension: HX Pro Frequency Response: 20Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 92dB (DBX) Wow and Flutter: 0.055% Input: 50mV (line) Output: 0.4V (line) Dimensions: 430 x 126.5 x 318.6mm Weight: 5.5kg Year: 1989 Galeria: 2 1
Admin sherlock Opublikowano 13 Lutego 2021 Admin Opublikowano 13 Lutego 2021 Ta kopiareczka jest po prostu śliczna Chyba każdy detal został zaprojektowany ze smakiem. Robiłeś już jej serwis?
Replis Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) tak zrobiłem, kupiłem jako uszkodzony... a wygląd urzeka... mam o wiele lepsze modele w kolekcji ale ten model najbardziej mi cieszy moje oczy... teraz poluję na ad-wx909 Edytowane 13 Lutego 2021 przez Replis
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.