Admin sherlock Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Admin Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Akai CS-F33R Akai CS-F33R dane techniczne: Type: auto reverse, 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x record/playback, 2 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B Frequency Response: 30Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 70dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.04% Total Harmonic Distortion: 0.7% Input: 70mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.41V (line) Dimensions: 440 x 118 x 270mm Weight: 7.5kg Była ostra walka o tego decka. W końcówce licytacji przybyłem ... zobaczyłem .... i zwyciężyłem. Wizualnie ten deck może się podobać. Nie wiem dlaczego, ale wyglądem budzi skojarzenia z technologią kosmiczną. Może przez te dziwne kształty klawiszy. Budowa solidna by nie rzec wręcz pancerna. Niesmak budzi tylko tylna ścianka tradycyjnie dla Akai z tego okresu wykonana z ... płyty pilśniowej. 1
ArturP Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Straszliwie interesuje mnie jak są rozwiązane głowice. Trzy głowice i autorevers? Aha dopiero teraz doczytałem, że tam są dwie kasujące, a jedna odtwarzająca 4-śladowa.
Admin sherlock Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Admin Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dnia 28.08.2017 o 16:34, ArturP napisał: Straszliwie interesuje mnie jak są rozwiązane głowice. Trzy głowice i autorevers? Aha dopiero teraz doczytałem, że tam są dwie kasujące, a jedna odtwarzająca 4-śladowa. To nie tak. Głowica jest bardzo nietypowa i niespotykana. Jest to głowica dwuśladowa, z tym że szczeliny umieszczone są na środku głowicy, która "skacze" na boki. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.