rombalbina Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 Mam do sprzedania w dobre ręce deck TEAC V-6030S
Admin sherlock Opublikowano 17 Marca 2021 Admin Opublikowano 17 Marca 2021 Romanie jeśli to nie będzie dla Ciebie niedogodnością to podaj proszę cenę. Myślę, że Tobie i zainteresowanym w jakiś sposób to uprości czy ułatwi sprawę. Dziękuję
rombalbina Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Opublikowano 17 Marca 2021 Deck w przyzwoitym stanie, Ma niewielkie zadziory przy głównych klawiszach, poprzednik nie wiem czym je naciskał. Na fotkach są widoczne. Działa bez zarzutu. Wśród uzytkowników ma bardzo skrajne opinie. Od porównań z DRAGONEM do wręcz negtywnych. Zależy co kto lubi. Mnie urzekł pięknym, dużym pokrętłem. Gra dość ciężkim dzwiękiem. Cena jak cena 2200 - do rozsądnej negocjacji. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi