Mandragor Opublikowano 19 Marca 2021 Opublikowano 19 Marca 2021 Witam. Mam chwilkę wolnego to opiszę co mi się przytrafiło. Znalazłem na portalu Sprzedajemy.pl magnetofon SONY TC-K 590. Sprzedający z mojego miasta to dogadaliśmy się że wezmę podjadę do niego i odbiorę. Wszystko było dogadane ale wyskoczyła mi nagła sytuacja musiałem z dzieckiem jechać do lekarza. Zadzwoniłem nie odbierał telefonu. Napisałem sms żebyśmy przełożyli na następny dzień odbiór decka i się zaczęło. Najpierw mnie zwyzywał od najgorszych na portalu sprzedajemy.pl , potem snuł jakieś domysły. Napisałem mu grzecznie że niestety jak mam wybierać między dzieckiem a magnetofonem to wiadomo co wybiorę jeszcze myślę racjonalnie. Na koniec poszukał moich ogłoszeń na allegro i kupił wzmacniacz ode mnie. Nie domyślił bym się od razu ale mam pamięć do nr telefonu i od razu sprawdziłem czy nie z nim rozmawiałem na temat decka. Wstrzymał mi sprzedaż na 7 dni bo tyle czasu ma na wpłatę. Mnie to nie zabolało ale widać że niektórzy nie mają w sobie za grosz empatii.
Admin sherlock Opublikowano 19 Marca 2021 Admin Opublikowano 19 Marca 2021 Pozostaje tylko współczuć. Nie wiem czy to sprzedający czy sprzedająca bo na sprzedajemy występuje jako Ewa
Mandragor Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Opublikowano 19 Marca 2021 Może jest w dwóch osobach, ale przez telefon brzmiał jak facet.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.