BanalnyX Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 (editat) Temat trochę stary, ale odświeżę. Po powrocie do hobby magnetofonowego z przymusu musiałem się rozejrzeć za jakimś funkcjonalnym rozdzielaczem, tym bardziej, że mój nowomodny preamp Emotivy nie ma żadnego wyjścia liniowego i tylko dwa wejścia RCA (za to mnóstwo różnych wejść cyfrowych heh). Udało mi się znaleźć ciekawy produkt - Sony SB-V88. Urządzonko leciwe, pasywne, ale wyjątkowo funkcjonalne. Obsługuje wejście/wyjście 4 urządzeń (oprócz we/wy wzmacniacza) przy czym można je przełączać między sobą krzyżowo. Czyli mając 4 decki można np z dowolnego na dowolny przegrywać. Dla każdego podłączonego urządzenia przewidziano także obsługę toru video RCA, ale można je także wykorzystać do cyfrówki COAX. Mimo wieku wszystkie styki działają bezproblemowo, a samo przełączanie jest wygodne, także dla mnie bomba, bo zdarza mi się ostatnio mieć nawet 3 decki podpięte na raz. Jedyny minus to wyjście na wzmacniacz z przodu, ale obecnie podłączyłem go na jednym z tylnych we/wy. PS Właśnie zauważyłem, że ten rozdzielacz zakupiłem zapewne od założyciela tego wątku... Ot historia zatoczyła koło! Editat Mai 6, 2021 de BanalnyX 1
Admin sherlock Postat Mai 6, 2021 Admin Postat Mai 6, 2021 Kolejny selektor od Sony na naszym forum. Wcześniej opisano model Sony SB-V500. Tan ma jak widać po froncie możliwość podpięcia zewnętrznego procesora efektów.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum