Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Temat trochę stary, ale odświeżę. Po powrocie do hobby magnetofonowego z przymusu musiałem się rozejrzeć za jakimś funkcjonalnym rozdzielaczem, tym bardziej, że mój nowomodny preamp Emotivy nie ma żadnego wyjścia liniowego i tylko dwa wejścia RCA (za to mnóstwo różnych wejść cyfrowych heh). 

Udało mi się znaleźć ciekawy produkt - Sony SB-V88. Urządzonko leciwe, pasywne, ale wyjątkowo funkcjonalne. Obsługuje wejście/wyjście 4 urządzeń (oprócz we/wy wzmacniacza) przy czym można je przełączać między sobą krzyżowo. Czyli mając 4 decki można np z dowolnego na dowolny przegrywać. Dla każdego podłączonego urządzenia przewidziano także obsługę toru video RCA, ale można je także wykorzystać do cyfrówki COAX. Mimo wieku wszystkie styki działają bezproblemowo, a samo przełączanie jest wygodne, także dla mnie bomba, bo zdarza mi się ostatnio mieć nawet 3 decki podpięte na raz. ? Jedyny minus to wyjście na wzmacniacz z przodu, ale obecnie podłączyłem go na jednym z tylnych we/wy.

PS Właśnie zauważyłem, że ten rozdzielacz zakupiłem zapewne od założyciela tego wątku... Ot historia zatoczyła koło! ?

IMG_20210506_133042[1].jpg

Editat de BanalnyX
  • +1 1
  • Răspunsuri 1
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• sherlock

1

• BanalnyX

1

Zile populare

• Admin
Postat

Kolejny selektor od Sony na naszym forum. Wcześniej opisano model Sony SB-V500.  Tan ma jak widać po froncie możliwość podpięcia zewnętrznego procesora efektów.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.