Moderator Jakub K Opublikowano 17 Maja 2021 Moderator Opublikowano 17 Maja 2021 SONY TC-W310 Type: double compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8, 9.6 cm/s Heads: 1 x playback, 1 x playback/record, 1 x erase Motor: 2 x DC servo Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 30Hz to 15kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 71dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.12% Total Harmonic Distortion: 1% Input: 77.5mV (line) Output: 0.44V (line) Dimensions: 430 x 118 x 280mm Weight: 3.4kg Year: 1989 Deck trafił do mnie w stanie śmierci klinicznej czyli nie działał i był strasznie zapuszczony. Nie posiadał lewej osłony kieszeni, którą wydrukowałem wg wzoru z prawej kieszeni. Zrobiłem to co się dało ale jego jakość nie zachęca do większych poświęceń Bardzo słaba mechanika ale potencjometry i przełączniki Alps'a. Ciekawostką jest mnie to, że głowice są firmy JVC. 2
Moderator Wyróżniony komentarz Jakub K Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Moderator Wyróżniony komentarz Opublikowano 17 Maja 2021
Moderator Wyróżniony komentarz Jakub K Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Moderator Wyróżniony komentarz Opublikowano 17 Maja 2021
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Jakub K,
Instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez Jakub K
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez Jakub K,
Instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez Jakub K
0 reakcji
Pokaż odpowiedź