Admin sherlock Opublikowano 31 Maja 2021 Admin Opublikowano 31 Maja 2021 Sony CDP-591 Specyfikacja: Disc format: CD Digital converter: CXD2552AQ CD Mechanism: KSS-240A Frequency response: 2Hz to 20kHz Dynamic range: 98dB Signal to Noise Ratio: 100dB Channel separation: 97dB Total harmonic distortion: 0.003% Line output: 2V Dimensions: 430 x 110 x 280mm Weight: 3.7kg Accessories: RM-D591 remote commander Year: 1991 Price: GBP £160 (1991) Odtwarzacz nabyłem od forumowego Kolegi. Swego czasu dość popularny do modzenia model, chociaż na starcie przyzwoicie grający. Miejsca w środku sporo na różne modyfikacje. Zresztą jak spojrzałem do środka to wydal mi się on dość znajomo wyglądający.
Admin sherlock Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Admin Opublikowano 1 Czerwca 2021 I kilka fotek wnętrza: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
Admin Wyróżniony komentarz sherlock Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Admin Wyróżniony komentarz Opublikowano 1 Czerwca 2021
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez sherlock,
instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.