xiomc Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Cześć, Szukam takiego ustrojstwa. Dokumentacja Yamaha okresla to jako wzór VI051400, AVX 700, czarna. Wygląda to tak jak w załącznikach. Może ktoś ma niedziałający egzemplarz czegoś co takowe gałki posiada - odkupię. Albo wie w jakim - w miarę niedrogim sprzęcie to się znajduje. Z góry dzięki. P.
Admin sherlock Opublikowano 1 Czerwca 2021 Admin Opublikowano 1 Czerwca 2021 Jeśli poszukiwania nie zakończą się sukcesem to może druk 3D? Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
xiomc Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Przyszło mi to do głowy. Ból jest taki, że nawet jak chcę kupić urządzenie tylko po to by wyjąć z niego gałki, to prosząc sprzedającego o to by je pomierzył najczęściej w.w. ma mnie w d. Już 3x taka akcja mi się zdarzyła z różnymi elementami. A oferuję w zasadzie kasę w cenie urządzenia za same gałki. za 3 minuty roboty. BTW znalazłem w ofercie jednego z dostawców części zamiennych do urządzeń maści wszelakiej. Były na zamówienie. Moje zamówienie spowodowało, że status ten zmienił się na niedostępne. Uroki części sprzed lat 30. Edytowane 1 Czerwca 2021 przez xiomc
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.