xiomc Postat Iunie 7, 2021 Postat Iunie 7, 2021 (editat) Mój pierwszy i póki co jedyny odtwarzacz CD. Ale jak już to nie trzeba się było bawić w detal. I od razu będzie ich pięć. Kupiony kilka dobrych lat temu, by poleżeć. Parę tygodni użytkowania spowodował, że tacka po włączeniu urządzenia zawsze wyjeżdzała, by po chwili się schować. I tak bez końca. Przeczyszczenie czujnika potrąceniowego (Kontakt S) dało wymierny skutek. Póki co, odpukać, działa zgodnie z zamierzeniem autorów wynalazku. Przy okazji dłubania trafiła się okazja do strzelenia zdjęć bebechów. Wyjść ma dwa rodzaje - Analogowe L i R oraz optyczne cyfrowe. Tyle. Działa całkiem fajnie Radzi sobie z wszystkim co da się wypalić. W tym CDRW (na zdjęciu) w formacie CD-TEXT - co prawda nie dodałem nic sensownego w tekście, więc tylko dał znak, że jest.... ale bez info. Jednym z interesujących ficzerów jest PlayExchange - czyli wymiana płyt z jednoczesnym odtwarzaniem jednej z nich. Wtedy tacka wyjeżdza w zmieniony sposób i ten slot, z którego płyta jest pobrana jest najbardziej oddalony od użytkownika. W teorii jednak tam się da położyć następną płytę... Normalnie wysunięta taca ustawia się slotem do użytkownika, a dwa są przy obudowie tacy tak by dało się w miarę położyć tam nośniki. Editat Iunie 7, 2021 de xiomc 1
Comentariu recomandat xiomc Postat Iunie 7, 2021 Autor Comentariu recomandat Postat Iunie 7, 2021 yamaha_cdc-506_cdc-585_cdc-685_cdc-906.pdf
Admin sherlock Postat Iunie 7, 2021 Admin Postat Iunie 7, 2021 2 godziny temu, xiomc napisał: jak już to nie trzeba się było bawić w detal. I od razu będzie ich pięć. Sądziłem, że kupiłeś 5 sztuk odtwarzaczy, a okazało się, że to zmieniarka na 5 płyt
Postări Recomandate
Postat de xiomc,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de xiomc,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum