Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Mój pierwszy i póki co jedyny odtwarzacz CD. Ale jak już to nie trzeba się było bawić w detal. I od razu będzie ich pięć.

478076079_IMG_20210607_174812kopia.jpg.1daf5a3b8318486bada6f38fdae8ef03.jpg

Kupiony kilka dobrych lat temu, by poleżeć. Parę tygodni użytkowania spowodował, że tacka po włączeniu urządzenia zawsze wyjeżdzała, by po chwili się schować. I tak bez końca. Przeczyszczenie czujnika potrąceniowego (Kontakt S) dało wymierny skutek. Póki co, odpukać, działa zgodnie z zamierzeniem autorów wynalazku.

Przy okazji dłubania trafiła się okazja do strzelenia zdjęć bebechów.

Wyjść ma dwa rodzaje - Analogowe L i R oraz optyczne cyfrowe. Tyle. 

Działa całkiem fajnie Radzi sobie z wszystkim co da się wypalić. W tym CDRW (na zdjęciu) w formacie CD-TEXT - co prawda nie dodałem nic sensownego w tekście, więc tylko dał znak, że jest.... ale bez info.

Jednym z interesujących ficzerów jest PlayExchange - czyli wymiana płyt z jednoczesnym odtwarzaniem jednej z nich. Wtedy tacka wyjeżdza w zmieniony sposób i ten slot, z którego płyta jest pobrana jest najbardziej oddalony od użytkownika. W teorii jednak tam się da położyć następną płytę... Normalnie wysunięta taca ustawia się slotem do użytkownika, a dwa są przy obudowie tacy tak by dało się w miarę położyć tam nośniki.

IMG_20210607_163127 — kopia.jpg   IMG_20210607_163148 — kopia.jpg  IMG_20210607_163154 — kopia.jpg IMG_20210607_163222 — kopia.jpg IMG_20210607_172544 — kopia.jpg IMG_20210607_172552 — kopia.jpg

Editat de xiomc
  • Super (+1 pts) 1
  • Admin
Postat
2 godziny temu, xiomc napisał:

jak już to nie trzeba się było bawić w detal. I od razu będzie ich pięć.

Sądziłem, że kupiłeś 5 sztuk odtwarzaczy, a okazało się, że to zmieniarka na 5 płyt :) 

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.