CodeBoy Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 (editat) Witajcie, kupiłem pięknego decka, podoba mi się bardzo. prócz klasycznych bolączek ze nie ma siły przewijać pełnej taśmy, jak jest pół na pół jest ok. (paski) mam 2 problemy pierwszy to nagrałem filmik (po włączeniu plamy jeden kanał się wybudza, drugi cyka co 1 sekundę https://youtu.be/nQRORIViKeQ druga sprawa to brakuje kawałka lewej rolki (to co wchodzi w szpulkę kasety) i nie jest w stanie przewinąć taśmy do tyłu. może ktoś wie skąd wziąć taka cześć, a może ma ? po puszczeniu play nie słychać nic, prócz tego cykania i szumu Editat Iunie 25, 2021 de CodeBoy
ke_raj Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Piękny, ale tego nie doświadczamy. Jakaś prezentacja? Co do problemu - jakieś fotki wnętrza, jak realizowane jest przełączanie funkcji - elektrycznie czy mechanicznie (isostat)? Może masz serwisówkę?
CodeBoy Postat Iunie 25, 2021 Autor Postat Iunie 25, 2021 Nie mam serwisowki, pełna mechaniczna konstrukcja, zdjęcia wnętrza będą jak zabiorę sie za niego na razie myślę od czego zacząć, dziś dopiero przyszedł w kartonie ale wychyły ze sprawnymi zarówkami mnie oczarowały. szkoda ze tylko 2 głowicowy
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum