CodeBoy Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Sherwood DS-7C Przyjechała następna szuflada Miał być popsuty, prócz tego że nie zawsze otwierała się szuflada. To innych wad nie ma. Wg opisu miał odtwarzać za szybko A pewnie handlarz popatrzył na szybko lecący licznik, ma 4 cyfrowy. Częstotliwość na 3kHz za na 3015Hz więc zgodnie ze sztuką Stan wizualny przepiękny. Waga, lżejszy od Brauna, ale też dość ciężki, mechanizm kasety bardzo podobny do odtwarzacza CD. Jako że w nim nie grzebałem, to zdjęć w środku na razie nie będzie ale są na sieci Front to płat aluminium o grubości 0,4cm Jedno pytanie mam, niestety nie mogę znaleźć instrukcji do niego, czy ktoś wie jak zmienić tryb AutoReversu ? teraz ma jak klasyczny magnetofon bez AutoReversu. 2
Admin sherlock Opublikowano 26 Września 2021 Admin Opublikowano 26 Września 2021 A to ciekawostka od Sherwood'a Pierwsze wrażenie to miałem takie, że to jakiś odtwarzacz CD.
CodeBoy Opublikowano 26 Września 2021 Autor Opublikowano 26 Września 2021 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.