Moderator bilcor Opublikowano 8 Lutego 2022 Moderator Opublikowano 8 Lutego 2022 LTSpice XVII, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym programem? Zacząłem budować hybrydę na bazie CX-032B Sony, prosty schemat wewnętrzny, Coś jak nasze pierwsze UL1111, sam scalak do zdobycia za 65 dolarów i to są jakieś pojedyncze sztuki. Pozwala zbudować schemat i zasymulować jego pracę . A może macie coś lepszego z czego korzystacie? Muszę się przegryźć przez instrukcję bo na razie do wielu funkcji nie mogę dotrzeć.
Moderator bilcor Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Moderator Opublikowano 11 Lutego 2022 Zrobiłem sklejkę z tych elementów które testowałem i symulowałem. Dla niewielkich schematów jest OK, dla symulacji całej płytki już widać jak kalkulator muli i trzeba czekać nawet minutę, żeby przeliczył przebiegi na poszczególnych punktach pomiarowych.
Admin sherlock Opublikowano 11 Lutego 2022 Admin Opublikowano 11 Lutego 2022 5 godzin temu, bilcor napisał: już widać jak kalkulator muli Na jakim sprzęcie to uruchamiasz?
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.