WojtekP27 Opublikowano 15 Lutego 2022 Opublikowano 15 Lutego 2022 No to wyleję trochę żalów teraz. Zakupiony Kenwood KX 3010 dotarł parę dni temu, ale stał nierozpakowany. Dziś nadeszła wiekopomna chwila nacieszenia się zakupem. Sprzęt nie powiem spakowany był bardzo przyzwoicie i wielowarstwowo. zadowolony podłączam i cóż???? Nie gra Pierwsza myśl, że to oszukaństwo, ale po chwili refleksji, sam chciałem wysyłkę a do sprzedawcy miałem może z 50km. Po otwarciu sprawa się wyjaśniła Pancerne pakowanie nie pomogło niestety i sprzęt przyjechał z oberwanym silnikiem od napędu mechaniki głowic. I pod metalową osłoną, z pękniętą plastikową obudową. Na szczęście udało się wszystko odratować, klejąc połamane plastiki na kropelkę. Po 3 godzinach walki zagrał. Fajniejsze funkcje, to automatycznie rozpoznaje rodzaj taśmy, Czy METAL, czy CRO2, czy FECR, no i kasety nagrane na starym KX-W4080 odtwarza w miarę prawidłowo, lepiej nawet niż nagrywający. W ferworze walki już po naprawieniu pomyślałem, że szkoda iż nie uwieczniłem rozmiaru zniszczeń, ale trudno. Teraz mam pytanie którym rozbawię wszystkich. Jak w nim wymienić rolkę przesuwu taśmy??? I w nim i KX-W 4080 wygląda na wciskaną, ale za żadne skarby nie chce wyjść 3
Admin sherlock Opublikowano 15 Lutego 2022 Admin Opublikowano 15 Lutego 2022 4 godziny temu, WojtekP27 napisał: I w nim i KX-W 4080 wygląda na wciskaną, ale za żadne skarby nie chce wyjść Jest wciskana i niestety wyjęcie wymaga użycia siły. Trzeba przytrzymać "łapę" i podważyć od spodu rolkę. 1
WojtekP27 Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 Mam nadzieję, że nie połamię, bo mocowanie rolki nie wygląda za solidnie
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.