Technics Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Witam. Zachciało mi się coś innego, coś nietuzinkowego, i sobie tylko narobiłem kłopotu. Kupiłem cały zestaw, w sumie sprzedawca mnie poinformował w Niemczech że wzmacniacz nie działa. Pomyślałem sobie że przecież nie takie rzeczy się naprawiało, oczywiście jak nie sam to są od tego inni. I co?? I d.. a Decka naprawiłem Tuner działa Gramofon naprawiłem Wzmacniacz niestety serwis, i diagnoza uwalona jedna końcówka, Na jednej nic nie da sprawdzić bo musi być za sterowane obie wraz aby włączyły się przekaźniki. Czy ktoś może posiada taką końcówke lub może ktoś podjął by się naprawy? Wiem że są ludzie którzy potrafią cuda robić, zamienić na inne, coś przerobić.???
Moderator bilcor Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Moderator Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Odwiedź stronę. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Układ podobny do STK1050 ale tam proponują zrobić hybrydę samemu. Ebay jeszcze dwie po70 funtów.
Technics Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Sęk w tym że ja sam się tego nie podejmę, znajomy elektronik też nie, mówi że woli nie ryzykować. Ceny widziałem na eBay tanie nie są.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
owners manual
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Opublikowane przez sherlock,
service manual / instrukcja serwisowa
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.