Filwoj Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 Witam, pozbywam się starych zapasów. Sprzedam taśmy Stilon, używane ale nie przeze mnie. Z tego co sprawdziłem ich stan jest zadowalający, nie sypią i nie kleją się. Sprzedaję cały zestaw: 10 x AN-25 - 540m, AN-35 - 360m, wszystkie na szpulach 15 cm w pudełkach. Do tego 2x AN-35 na szpulach 13 cm (chyba 270 m) bez pudełek i 4 taśmy niemieckie bez pudełek na szpulach 18 cm - Universum, Basf i Grundig oraz jedną Orwo na szpuli 13 cm typ 114LH270m. Razem 23 sztuki. Pudełka są wewnątrz opisane, taśmy ngrane, przeważnie muzyka poważna. Na życzenie, aby być w zgodzie z ewentualnymi prawami autorskimi (!) mogę taśmy wykasować demagnetyzerem. Cena z przesyłką InPost 250 zł.
Filwoj Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Ogłoszenie nieaktualne. Pozostały mi do oddania szpule i pudełka. Za cenę przesyłki InPost.
rembol1992 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Jakie masz te szpule i pudełka ??
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.