kefas Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Technics RS-673 Specyfikacja: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x capstan, 1 x reel Tape Type: type I, FeCr, CrO2 Noise Reduction: B Frequency Response: 30Hz to 17kHz (Cr02 tape) Signal to Noise Ratio: 68dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.056% Input: 60mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.7V (line) Dimensions: 450 x 140 x 336mm Weight: 9.5kg Year: 1978 źródło:hifiengine.com Taki zakup poczyniłem za ,,namową'' nano. Miał ładnie radzić sobie z kasetami BASF i robi to wspaniale. Tak więc wszystkie Basf'y do mnie Nie wiem jak to się stało, że znalazło się w wątkach o Onkyo? Mógłby ktoś z moderatorów to naprawić? Proszę 1
Admin sherlock Opublikowano 27 Września 2017 Admin Opublikowano 27 Września 2017 Przeniosłem wątek do właściwego działu. Fajna maszynka pod względem wizualnym. Nawet kilka razy przymierzałem się do zakupu ale ceny były delikatnie mówiąc .... przesadzone. Jest też wersja srebrna, chyba dużo rzadsza na rynku wtórnym.
kefas Opublikowano 27 Września 2017 Autor Opublikowano 27 Września 2017 sherlock wielkie dzięki za uporządkowanie. Srebrny o wiele ładniejszy, ale ja jestem niecierpliwy
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.