Admin sherlock Opublikowano 28 Września 2017 Admin Opublikowano 28 Września 2017 Pioneer CT-400 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x DC servo Tape Type: type I, FeCr, CrO2, Metal Noise Reduction: B Frequency Response: 20Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 68dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.05% Total Harmonic Distortion: 1.2% Input: 50mV (line), 0.3mV (mic) Output: 0.45V (line) Dimensions: 420 x 98 x 328mm Weight: 6.5kg Year: 1980 źródło:hifiengine.com Trafił się 'brudas' na portalu z ogłoszeniami. Chyba stal u jakiegoś palacza bo front był z mocnym nalotem nikotynowym. Na szczęście fetor wywietrzał. Na zdjęciu klapa kieszeni po oczyszczeniu ma już dawny odcień. Generalnie deck w środku nie był jakoś specjalnie zaniedbany. Po krótkich zabiegach ruszył z miejsca. Funkcje, które sprawdziłem działają jak za dawnych lat.
Radmar Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Ładny, podoba mi się. Wizualnie nawet bardziej mi się podoba niż moje, bo lubię takie płaskie "naleśniki". Szkoda, że w CT-F200/300/400 nie było podświetlenia kieszeni.
Admin sherlock Opublikowano 28 Września 2017 Autor Admin Opublikowano 28 Września 2017 Ostatnimi czasy coraz bardziej irytują mnie decki przesadnie wysokie i bezczelnie krótkie wgłąb. Chyba projektanci szli w "wysokość", by ich sprzęty były wyższe niż konkurencji. Z reguły sprzęt niski, głęboki i ciężki jest wypchany po brzegi elektroniką i przeważnie jest to dobrze brzmiący model wysokiej klasy (no może z pewnymi wyjątkami). Kilka fotek środka 400'tki: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.