leniwiec1945 Opublikowano 11 Października 2022 Opublikowano 11 Października 2022 Witam serdecznie, niedawno udało mi się przywrócić do życia ww. niestety nie mam do niego pilota. Player ma załączone dolby i zdaje się korekcję co denerwuje w trakcie słuchania. Czy ktoś z forumowiczów posiada schemat pilota (albo zaglądał do środka i ma zdjęcia z wnętrza tego wynalazku). Nie jestem w stanie znaleźć nić w sieci a zakup pilota to równowartość samego urządzenia. Może jakiś pomysł na przełączenie tych funkcji? Mam pilot od innego modelu bez wyświetlacza ale nie działa.
Moderator bilcor Opublikowano 12 Października 2022 Moderator Opublikowano 12 Października 2022 Niestety w dostępnej serwisówce temat pilota jest poruszony, że jest. Sterowanie ze szczotki funkcje play,ff,rev za pomocą drabinki rezystorów. Reszta do analizy. Niestety schemat trzeba wydrukować i skleić bo nie wiadomo gdzie góra a gdzie dół. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
leniwiec1945 Opublikowano 14 Października 2022 Autor Opublikowano 14 Października 2022 Dokładnie, myślałem że znajdzie się ktoś na forum kto ma i może zrobić fotkę wnętrza . Nie ma tragedii odłożę temat na półkę do czasu kiedy mi wpadnie w łapy pilot.
Rekomendowane odpowiedzi