Admin sherlock Opublikowano 28 Września 2017 Admin Opublikowano 28 Września 2017 Technics RS-M270X Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, DBX Frequency Response: 20Hz to 20kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 92dB (DBX) Wow and Flutter: 0.035% Input: 60mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.4V (line) Dimensions: 430 x 97 x 350mm Weight: 6.2kg źródło:hifiengine.com Egzemplarz w bardzo ładnym stanie. Na razie krótkie testy czy wszystko działa tak jak należy. Co ciekawe to ładnie pachnie. Nie jakaś stęchlizną czy papierosami, ale dobrze utrzymaną elektroniką. Jak okaże się, że wszystko jest w porządku to zrywam plomby i zrobię kilka zdjęć rozbieranych dla perwersów 2
audiotone Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 O tak zdjęcia zdjęcia ;D perwersyjne z mechaniką na wierzchu na to czekam. Widziałem także w internetach troszkę inny kolorystycznie , to co u Ciebie Andrzeju masz pomarańczowe w innym modelu jest zielone , ale to chyba tylko w wersji srebrnej ??? . Ale i tak 270-tka prezentuje się obłędnie ;D .
Admin sherlock Opublikowano 28 Września 2017 Autor Admin Opublikowano 28 Września 2017 Jest ładny. Pomarańczowy trochę razi. Może lepszy byłby zloty czy srebrny. Trafiła się wersja ciemna to brałem "w ciemno". Osobiście wolałbym srebrną wersję. Fotki zrobię za dnia, teraz przy sztucznym świetle albo w świetle lampy błyskowej nie wyjdą za dobrze. Mechanizmu 'na wierzchu' nie będzie Nie chce mi sie go wyszarpywać z obudowy. Chyba, że przyjdzie wkrótce czas na głębszy serwis i konserwację to wtedy będzie wyjęty.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Instrukcja serwisowa:Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.