Łukasz K. Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 Akai GX-R55 Specifications: Type: auto reverse, 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 20Hz to 19kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 71dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.05% Total Harmonic Distortion: 0.65% Output: 0.41V (line) Dimensions: 440 x 105 x 288mm Weight: 5kg Drodzy Forumowicze, Chciałbym założyć wątek dotyczący magnetofonu Akai GX-R55. Temat tego magnetofonu chyba jeszcze nie był podejmowany na forum. Magnetofon trafił w moje ręce kilka lat temu, całkowicie z przypadku. Może właśnie dlatego nigdy nie doczekał się renowacji i przywrócenia pełnej funkcjonalności. Niebawem trafi na rynek marketowy, ale póki jeszcze jestem w jego posiadaniu mogę coś pomierzyć, zrobić dokumentację fotograficzną itp. Pozdrawiam, Łukasz 1
Admin sherlock Opublikowano 1 Listopada 2023 Admin Opublikowano 1 Listopada 2023 Funkcjonalność prawie jak w odtwarzaczu CD, w sensie możliwości programowania kolejności odtwarzania utworów. Jeszcze tylko Grundig pokusił się o to rozwiązanie w modelu Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Rekomendowane odpowiedzi