Moderator bilcor Opublikowano 1 Stycznia Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Niestety aby hybryda grała jak końcówka dyskretna to musiała by mieć kwadrylion wyprowadzeń. Wtedy można byłoby ją stroić, ustawiać prądy TR a tak wszystkie grają przeciętnie lub średnio. Z tym, że STK są chyba bardziej dostępne niż te sygnowane Technicsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinTax Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Cytat 'Niestety aby hybryda grała jak końcówka dyskretna...' Czyli nie ma co zawracać sobie głowy tym wzmakiem? A znacie jakiś Technics'owy, który byłby dobrze dopasowany do ponoć dobrego brzmienia RS TR-555? Nie zależy mi na dużej mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin sherlock Opublikowano 1 Stycznia Admin Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Nie jestem fanem Technics'a (chociaż trochę decków tej firmy w kolekcji posiadam), wzmacniaczy nie miałem i mieć raczej nie będę (chyba, że ktoś mi ofiaruje stodołę do przebudowy na mieszkanie i to blisko mojego obecnego miejsca zamieszkania) to może zaproponuję zaopatrzenie się we wzmacniacz z okresu produkcji tego decka? Rok 1989: SE-M100 SU-A40 SE-A50 SE-A100 SU-A200 SU-A60 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto SU-V560 SU-V460 SU-800 SU-600 Rok 1990: SU-MA10 SU-V900 SU-V670 SU-V470 SU-810 Rok 1991: SU-MA10 SU-V900 SU-VX800 SU-VX700 SU-VX600 SU-VX500 SU-810 SU-610 Rok 1992: SU-MA10 SU-VX920 SU-VX820 SU-VX720 SU-VX620 SU-810 SU-610 To ma pewien sens bo w większości konstruktorzy dopasowywali poszczególne elementy zestawu tak by całość miała spójne brzmienie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.