Niecerkiewny Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Nie wiem czy tu czy w USA, trochę niejasna jest sytuacja z tymi Marantz'ami, gdzie wstawiać, no ale jest Made In Japan, więc wstawiam tu... Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75, 9.5 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: DC servo Tape Type: type I, FeCr, CrO2, Metal Noise Reduction: B Frequency Response: 35Hz to 17.5kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 64dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.08% Input: 15mV (line), 0.15mV (mic) Output: 0.65V (line) Dimensions: 416 x 146 x 239mm Weight: 6.6kg 1
Niecerkiewny Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia i zdjęcia w skrzyneczce mojej roboty... Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
Admin sherlock Opublikowano 20 Stycznia Admin Opublikowano 20 Stycznia 18 godzin temu, Niecerkiewny napisał(a): trochę niejasna jest sytuacja z tymi Marantz'ami, Ciągła roszada z prawami własności Od pewnego czasu myślę nad zmianą podziału m.in. z powodu Marantz'a
Rekomendowane odpowiedzi