Basstek1 Opublikowano 18 Lutego 2024 Opublikowano 18 Lutego 2024 Witam. Mam problem z takim soundbarem. Po podłączeniu do tv Tcl c635 na wyjściu pojawia sygnał okolo 10khz. Słychać go gdy jest cicho. Zmieniałem softy w tv i ysp-4100. Niestety nie pomaga. Kiedy podlacze soundbar do innego tv dźwięk jest dużo cichszy. W zasadzie nie słychać go. Jednak kiedy do tv tcl podłącze inny soundbar jest cicho... Czy to może być zakłócenie w ysp-4100 z powodu starych elektrolitów w zasilaczu?
Admin sherlock Opublikowano 21 Lutego 2024 Admin Opublikowano 21 Lutego 2024 W dniu 18.02.2024 o 12:37, Basstek1 napisał(a): Czy to może być zakłócenie w ysp-4100 z powodu starych elektrolitów w zasilaczu? Dobrze byłoby podpiąć oscyloskop na wyjście zasilacza i zobaczyć czy czasem nie "sieje". Można użyć w tym celu nawet Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Basstek1 Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Opublikowano 21 Lutego 2024 Dziękuje za podpowiedź. Dziwne jest to, że te dźwięki są losowe. Zauważyłem nawet, że po aktualizacji soundbara po jakimś czasie znikają na dłużej...
Rekomendowane odpowiedzi