MinTax Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia Zacznę nieco defetystycznie , ponieważ ze względu na dość znikomą aktywność użytkowników (zdaję sobie sprawę, że nie tylko na tym forum), nie wiem czy moje pytanie będzie miało sens... Czy zaglądają tu użytkownicy, którzy lubią odwiedzać bazary staroci, na których można znaleźć interesujące nas przedmioty? Nie chodzi mi oczywiście o urządzanie igrzysk polegających na wzajemnym wyrywaniu sobie z rąk interesujących kąsków , lecz okazję zo zapoznania się w realu, co mogłoby mieć na celu współpracę przy nabyciu sprzętów (lub ich transportu) w przypadku chęci dokonania zakupu w miejscu odległym od miejsca zamieszkania, lub też pomocy w jakichś naprawach. Z grubsza rzecz ujmując idea tego pomysłu jest podobna do wskazywania lokalizacji w "Community map". Osobiście co prawda ze względu na znaczne odległości, mam rzadką możliwość obecności w takich miejscach, ale dla przykładu jutro wybieram się na giełdę w Koszalinie, a jeśli gwiazdy będą mocno przychylne, to może pod koniec b.m. uda mi się dotrzeć na 'Jeleniogórski jarmark staroci i osobliwości'. Przy okazji tej imprezy mam do Was pytanie: jak tam wygląda sytuacji z gratami audio HiFi? Może Admin wie, bo ma tam o kilkaset kilometrów bliżej ode mnie?
Admin sherlock Opublikowano 6 Kwietnia Admin Opublikowano 6 Kwietnia Jak by tak zastanowić się nad tym temtem to trochę informacji w tej materii jest na forum. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to wydarzenia w kalendarzu, przykład pierwszy: Część takich targów/giełd to wydarzenia cykliczne i wystarczy patrzeć w kalendarz bo może w naszej obecnej lokalizacji (ważne na urlopach) coś ciekawego z naszego punktu widzenia się dzieje. 1
Admin sherlock Opublikowano 6 Kwietnia Admin Opublikowano 6 Kwietnia 6 godzin temu, MinTax napisał(a): ale dla przykładu jutro wybieram się na giełdę w Koszalinie, Można dodać tutaj: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto będzie chyba łatwiej znaleźć coś w naszym pobliżu
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.