PioSpec Opublikowano 22 Października 2024 Opublikowano 22 Października 2024 (edytowane) Hej, Czy wiecie może gdzie szukać takich potencjometrów jak na zdjęciu: pacjent: NAD 6300 1. VR 301 - regulacja biasu 2. VR 101 - rec & balance Bias ma nietypowo 4 odczepy a Rec & Balance jest zintegrowany - 2 w jednym Szukałem lokalnie i u chińczyka i nikt nic nie wie. Ewentualnie czym zastąpić? Bias: Rec & Balance Edytowane 22 Października 2024 przez PioSpec
Admin sherlock Opublikowano 22 Października 2024 Admin Opublikowano 22 Października 2024 Są produkowane potencjometry z odczepem. Przeważnie nazywa się je 4 PIN albo "z odczepem". NP. taki jak poniżej. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Natomiast kombinacja takiego podwójnego z pojedynczym i jakaś sekcja z odczepem ... no może być ciężko. 1
Moderator bilcor Opublikowano 23 Października 2024 Moderator Opublikowano 23 Października 2024 8 godzin temu, sherlock napisał(a): kombinacja takiego podwójnego z pojedynczym To mi śmierdzi samochodówką. Tam spotykałem takie wynalazki. Dodatkowo z włącznikiem typu push/push.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.