Mirage14 Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada Witam serdecznie wszystkich forumowicz贸w. Zosta艂em w艂a艣nie posiadaczem kolumn Audiovector M3 Signature z oko艂o 2000r聽 Posiadam amplituner Yamaha Rx v675,wydaje mi si臋 偶e, nie jest to najlepszy sprz臋t do nap臋dzenia tych kolumn. Dlatego potrzebuje porady odno艣nie strimera i wzmaczniacza stereo lub ich po艂膮czon膮 wersj臋.聽 Pokoj 20m w krztalcie L otwarty na koryta偶 6m w sumie 26聽 Do s艂uchania muzyki rock,pop, troch臋 jazz, czasem filmy.聽 Oczekuj臋 ciep艂ego mocnego brzmienia kt贸rego s艂uchanie b臋dzie przyjemno艣ci膮聽 Nie mam jakiego艣 wysublimowanego gustu ale np. Po艂膮czenie ww. Yamahy z g艂o艣nikami Magnata 605 lub Toufelami Ultima nie przypad艂o mi do gustu.聽 Biore聽 te偶 pod uwage sprzet z 2 giej reki聽 Prosz臋 o pomoc bo moje dotychczasowe wybory s膮 poprostu nie trafione. 聽
Mirage14 Opublikowano 24 Listopada Autor Opublikowano 24 Listopada Znalaz艂em ciekaw膮 propozycje, Cambridge CXA 81 moze takie po艂膮czenie b臋dzie dobre, podobno聽 ma mocne, 偶ywe i detaliczne brzmienie聽
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋