ZZABROSS Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Witam To znowu ja .. wiadomo że nie wszyscy są za korektorem graficznym ale chcę sprawdzić porównać ...Mam wybór między Marantz eq 515 a eq 551 i dylemat KTÓRY...czy ktoś ma jakiekolwiek wiadomości w tym temacie ..jak zwykle z góry dziękuję... Pozdrawiam całą załogę Akai...
Moderator bilcor Opublikowano 25 Grudnia 2024 Moderator Opublikowano 25 Grudnia 2024 Leniuszku, gwarancji nie daję ale sieć neuronowa dała taką odpowiedź. "Uwaga: Marantz wyprodukował EQ551 i EQ515. Te modele są dokładnie takie same (20-pasmowy stereofoniczny korektor graficzny plus analizator widma), z tą różnicą, że EQ515 ma złote/srebrne nóżki." I tak na oko to różni je jeszcze data produkcji. Ja bym obstawiał tego starszego bo potem następuje "optymalizacja" i dostajemy mniej sprzętu za więcej kasy. Czyli 91-96 515 i 85-90 551. 1
ZZABROSS Opublikowano 25 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2024 Dzięki Moderator jesteś Wielki nigdy bym nie znalazł takiej odpowiedzi żeby nie Ty jeszcze raz dziękuję... Na tą chwilę jeszcze Spokojnych Zdrowych Świąt...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.