paroos Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Cześć Szukam czegoś o dobrym stosunku jakości do ceny, z początku lat 90. Może nawet bardziej jakości niż ceny. Bo podobno często było poprostu średnio. A Niestety nie stać mnie na Philips CD-850 czy Pioneer PD-75. Tak naprawdę nie mam żadnego rozeznania, wiec wolę zapytać. Mógłbym wybrać jakiś gniot który ktoś tylko kreatywnie opisał Początek '90, bo mam sentyment do tego kresu i podoba mi się design, który wtedy był standardem. W sumie do japońskich sprzętów też mam sentyment... Myślałem np. nad modelem Pioneer PD-7500. Albo może coś mniej znanego byłoby ratunkiem, np. jakieś TEAC?
Kowalski Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Dołączam się z pytaniem jak rozpoznać kończący się laser, czyli jakie pytania zadawać sprzedawcy, ewentualnie gdzie puknąc przy sprawdzaniu, co i gdzie włożyć i jakiej modlitwy użyć. itp.
Admin sherlock Opublikowano 18 Marca Admin Opublikowano 18 Marca W dniu 11.03.2025 o 13:59, Kowalski napisał(a): jak rozpoznać kończący się laser Warto przed zakupem sprawdzić dostępność laserów. Najlepiej oryginalnych (nowych lub używek) oczywiście w rozsądnej cenie. Co do wyboru to jakaś konkretna firma (CD do np. posiadanego zestawu) ?
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.