fifsztak72 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Mam taki pilot do magnetofonu dat Dodatkowo Pilot ma obsługe cd i synchronizację ze sprzętem sony Tylko jakim Pilot nie działa z Żadnym nowszym sony W sensie Cd Ale przypadkiem mam stary odtwarzacz cd Sony Cdp 190 i cholera zadziałał. Teraz taka sprawa Potrzebuje odtwarzacz Cd kompatybilny z tym pilotem z wyjsciem toslink i muszę być pewny że zadziała bo Cdp 190 ma tylko rca Ma ktoś Wiedzę dostęp do Pilotów wsadów itd Dzwoniłem do dużego dostawcy pilotów w Polsce od którego brałem wiele pilotów i niestety powiedział ze nie chce mu się dochodzić co i jak Serdecznie Proszę o sugestię i pomoc
edgor13 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) Czy pilot ma jakiś konkretny symbol? Szybszą odpowiedź do jakich modeli pasuje pilot udzieli Ci serwis Sony. Jak będzie im się chciało pisać... W instrukcji obsługi danego modelu CD znajdziesz symbol pilota. Ja podglądam na chińskim portalu Ali.... Tam przy pilocie np do Sony Cdp 190 piszą do jakich modeli pasuje. Edytowane 20 Marca przez edgor13
fifsztak72 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca Pilot ma Symbol w tytule chyba nastapiło niezrozumienie tematu Ja musze wiedzieć jakie cd obsługuje ten pilot i to Sony Dat RM-D55A Serwis Sony urodził sie po dinozaurach jak ja Serwis Sony to do mnie dzwoni bo nic nie wie o starych sprzętach tam pracuje młodziez na nowych sprzetach.
Rekomendowane odpowiedzi