nano Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Grundig cf 5500-2 dostalem go w stanie NOWYM :-) nie mam zadenej rysy czyli trzeba bylo przygarnac ale jak wiecie zebatka walnieta wymiana jak zawsze 48 zabkow dla przypomnienia jest w kocu zapakowany poniewaz mielem maly cyrk w domu ktos nie chcial wiedziec zadnych nowych deckow ale to bylo silniejsze ode mnie 1
nano Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2017 cd Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Admin sherlock Opublikowano 27 Czerwca 2017 Admin Opublikowano 27 Czerwca 2017 nie mam zadenj rysy Znaczy się nie jesteś pomarszczony Mam taki model tylko srebrny. I srebrny ładniejszy Niestety bydlę ciężkie jak diabli.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez ke_raj,
instrukcja serwisowa i schemat
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.