Domin79 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Fisher CR-9070 Witam Magnetofon nawet poprawny z ciekawymi funkcjami spec : Typ: 3‑head (głowa kombinowana record/playback + erase), jednokasetowy deck., 4‑ścieżki, 2‑kanały stereo Prędkość taśmy: 4,75 cm/s Typy taśm: Normal (I), CrO₂ (II), Metal (IV), z automatycznym doborem Redukcja szumów: Dolby B i C, z HX‑Pro do poszerzenia zakresu dynamicznego Pasmo przenoszenia: Normal/CrO₂: 15 Hz – 20 kHz (±3 dB) Metal: 15 Hz – 22 kHz (±3 dB) Stosunek S/N: Dolby OFF: ok. 52 dB B: 62 dB 72 dB Zniekształcenia THD: 0,6 % (1 kHz) Wow & flutter: 0,05 % WRMS Silniki: 1× silnik DC napędu głowic, 1× DC governor, plus serwo do podawania taśmy/reinish funkcji Wyświetlacz poziomu: segmentowy 16×2, plus unikatowy półokrągły wskaźnik szczytowy Funkcje specjalne: Auto‑bias, auto rekord level, automatyczne wybieranie typu taśmy MPX‑filter, synchronizacja, blank‑skip, memory‑offset, komputerowy licznik Timer, front‑loading, stabilizowane kasetownice, pilot zdalny 1
BRob Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu W czasach gdy takie sprzęty zaczęły się pojawiać w sklepach (poza siecią PEWEX), w jednym z warszawskich sklepów widziałem taki zestaw, za każdym razem jak tam byłem długo stałem zahipnotyzowany widokiem tych wyświetlaczy.
Rekomendowane odpowiedzi